Loading...

ETF / TAPPING 

EFT, eller Emotional Freedom Techniques, er en alternativ behandlingsmetode, der involverer tapping på bestemte akupunkturpunkter på kroppen samtidig med verbalisering af specifikke tanker eller følelser. Det balancere kroppens energisystem og lindre følelsesmæssig og fysisk ubehag.

Metoden kombinerer elementer fra traditionel kinesisk medicin, som fokuserer på kroppens energibaner eller meridianer, med moderne psykologiske principper. EFT kan anvendes til en række formål, herunder:

  • Reduktion af stress og angst.
  • Lindring af fysiske smerter.
  • Hjælp til at overvinde traumer og følelsesmæssige blokeringer.
  • Forbedring af selvværd og selvtillid.
  • Behandling af afhængighed og vaner.

EFT-praksis indebærer normalt gentagne runder af tapping på specifikke punkter på kroppen, mens man fokuserer på en problemstilling eller et symptom.

Jeg har arbejdet med EFT siden 2007, og har gentagende gange oplevet, hvor effektivt det er. Fra unge med flyskræk, eksamensangst, frygt for højder til voksne med fysiske smerter og ubehagelige oplevelser i bagagen. 

EFT er en metode du kan lære at bruge selv, den er enkel og du kan ikke gøre noget galt. Det værste der kan ske er, at det ikke virker. 

EFT er en nænsom metode, og jeg guider dig, du selv styre tempo og proces. 

Vi kan arbejde samme, ved fysisk fremmøde eller over Zoom. 

BOOKING:

Via mail pnillebulow@gmail.com eller tlf / SMS 81958518 

PRIS: 

60 min. 750 kr. /  3 x 60 min. 1950,- kr. 

 

AFBUDSPOLITIK: Afbud til behandling skal ske mindst 24 timer før behandlingen er booket til, ellers opkræves der 50% af behandlingens pris.Er der mindre end 4 timer til behandlingen, eller ved udeblivelse, vil der blive opkrævet 100% af behandlingens pris.

Aflysning af aftale skal ske telefonisk, sms eller på mail mindst 24 timer før behandlingen, ellers bliver man opkrævet, man vil derefter modtage en sms om at aftalen er aflyst.

Afbud accepteres IKKE på Facebook, Instagram.

BAGGRUND:

Se Om PernilleB, hvis du vil se hvor og hvem som har trænet mig i EFT. 

 

Måske er du også til  Yogamassage eller  Yoga enetime?