Loading...

UGENTLIGE KLASSER 

Live online yoga - hjemme hos dig 

Live online yoga onsdage kl. 2015-2130 

Eller på replay, når det passer for dig. 

 

Sommer Pop Up Yoga i Rådmandshaven i Næstved 

Mandage og torsdage kl. 1630

Bliv løbende opdateret og se mere ved at trykke her.

 

Hos AOF Næstved på Maglemølle

Onsdage - AOF

Styrkende blid yoga AOF kl. 1630-1800

 

YOGA FORMER

Jeg underviser primært i flg. yogaformer.

Open flow 

Open Flow Yoga en tilgang til yoga, der omfatter ikke-lineære bevægelser, hvilket betyder, at yogapraksissen ikke er bundet af faste start- og slutpunkter. I stedet udfolder bevægelserne sig spontant som respons på deltagerens indre sansninger og behov.

I Open Flow Yoga lægger man vægt på at opretholde det meditative aspekt af yoga, i en mere legende praksis. 

Denne tilgang til yoga lægger vægt på at skabe et rum, hvor deltagerne kan udforske deres kroppe og sind på en åben og intuitiv måde, hvilket kan bidrage til en dybere forbindelse til sig selv og en mere legende tilgang til yogapraksis.

Yin power 

Yin power er en tilgang til at opnå fysisk og mentalt overskud ved at skabe balance mellem det feminine (yin) og det maskuline (yang) aspekt af ens væsen.

Det indebærer at bryde med gamle vaner og mønstre, ønsker om forandring, helbredelse af gamle skader, og at skabe balance mellem krop og sind.

Denne tilgang fokuserer på afspænding, overgivelse og skabelse af plads i kroppen for at øge bindevævets og blodårernes elasticitet.

Det sigter mod at opløse blokeringer i kroppen og styrke sener og led. Formålet er at vække den naturlige iboende Yinpower, som er den naturlige energi, der hjælper kroppen med at regenerere sig selv og opretholde vitale funktioner som fordøjelse, udrensning og søvn.

Yin power er kendetegnet med aktivitet i en del af stillingerne.

Klassisk yin yoga 

Yin yoga er en rolig og meditativ form for yoga, der fokuserer på at strække og styrke bindevævet, senerne og leddene i kroppen. Stillinger holdes typisk fra 3 til 5 minutter, hvilket giver tid til at strække dybt og fordybe sig i kroppens oplevelser.

I yin yoga praktiseres stillingerne ofte siddende eller liggende, og musklerne holdes afslappede, hvilket tillader gravitationen og kroppens egen vægt at skabe stræk i vævet. Dette kan hjælpe med at øge fleksibiliteten, forbedre bevægelsesområdet i leddene og lindre spændinger og stress.

En vigtig filosofisk komponent i yin yoga er accept og tilstedeværelse i nuet. Ved hjælp af fokus vejrtrækning glider du ind meditativ tilstand, hvor tiden forsvinder. 

Balance og energi arbejde 

Med udgangspunkt i de klassiske balance stillinger fra hatha yoga og Donna Edens energi arbejde har udviklet et mix mellem de to, for at kultiverer styrke, balance, flow og energi i kroppen. 

Noget som altid kan bruges uden for yogamåtten, i hverdagen. Noget som kan tilpasses alle slags kroppe. 

Vil du vide mere? 

Læs mere om Pernille her

ENETIME / YOGA MASSAGE / EFT TAPPING

Det er også muligt at booke 1:1 sessioner - se mere her

INSTAGRAM

FACEBOOK